Historie


Wij zijn Frank en Yvonne Habraken.
In 2010 namen wij het bedrijf over van Jan en Riek, de ouders van Frank. Op ons bedrijf houden wij in totaal 200.000 reguliere vleeskuikens in 5 stallen. De vleeskuikens worden gehouden volgen de Nederlandse en Europese regelgeving. 
Ook zijn we IKB gecertificeerd, een kwaliteitszorgsysteem voor de productie van pluimveevlees. Het systeem is opgezet om de consument een hoogwaardig en veilig product te garanderen. Ons bedrijf is uitgerust met warmtewisselaars en de mest gaat naar de verbrandingsoven alwaar er groene stroom van gemaakt wordt. Zo zijn we ook energiebewust bezig.
 

Begin 2016 zijn we gestart met de verkoop van vers kippenvlees, de reden daar voor was het inzamelen van geld voor 2 goede doelen, nl: KWF kankerbestrijding en Join 4 Energy. Wegens de grote belangstelling en vraag hebben we besloten om met de maandelijkse verkoop van vers kippenvlees door te gaan.
 

Dus u kunt uw bestelling blijven plaatsen via het bestelformulier of telefonisch. Onderstaand ziet u de data waarop u het uiterlijk kunt bestellen en wanneer u het dan afhaalt. Alle producten zijn dagvers, zodat u deze zelf in gewenste porties kunt verpakken en invriezen.